2015. február 18., szerda

EAH - Mézeskalácsváros Titkai - 9. Fejezet

Lizzie és Holly megvárták míg beesteledik. A két lány lopakdova eljutott az igazgatói szárnyhoz. Holly elvezette Lizzie-t a nyomkövetőhöz és elmondta hogy hogyan kell használni. Lizzie bekapcsolta és beírta a keresőbe Ginger teljes nevét és rögtön ki is adta a tartózkodási helyét! A két lány máris utánaeredt. 
Hosszú volt az út Ginger pedig egy kastélyban tartózkodott. Lizzie nem tudta elképzelni hogy vajon mit kereshet ott. Holly azt mondta hogy a nyomkövető egyértelműen azt mutatja hogy ott van bent és hogy be kell menniük és meg kell nézniük hogy mi történt! Lizzie egyetértett vele és bementek a várba. Egy nagy szobához értek és Lizzie kinyitotta az ajtót és Lydia volt bent Ginger pedig le volt fagyasztva. Holly megrémült a látottak miatt Lydia pedig megkérdezte hogy mit keresnek ott. Lizzie elmondta hogy Gingert keresték. Lydia elmondta hogy nem fogják visszakapni olyan hamar Lizzie erre megkérdezte tőle hogy ő mégis kicsoda?! Lydia elmondta hogy ő az "Üst Királynő" testvére és bosszút akar állni Gingeren amiért megölte. 
Lizzie és Holly már mindent értettek. Holly megkrédezte hogy mivel engesztelhetnék ki Lydiát. Lydia azt felelte hogy van egy sárkány a "Kék Kövek Barlang"-jánál amely sosem hagyja őt kék köveket elhozni onnan ugyanis a kék kövek gyógyító hatásúak és vissza lehet velük fiatalodni ha összetörik őket és italba rakják.
Ha valaki megissza egyből fiatalabb lesz és Lydia azt kérte a két lánytól hogy hogyha megölik a sárkányt és hoznak neki a kövekből akkor szabadon engedi Gingert. Lizzie felkapta a fejét és rögtön arra a döntésre jutott hogy el kell menniük a sárkányhoz és le kell győzniük. Holly egyetértett vele majd elindultak a kék kövek barlangjához. Lizzie út közben kezdett tűnődni azon hogy mégis hogyan fogják legyőzni a sárkányt. Holly azt mondta hogy ne öljék meg csak kerítsék csapdába! Lizzie örült az ötletnek ugyanis ő sem szeretett volna végezni vele hiszen csak a feladatát végzi! Közben elérkeztek a barlanghoz amely szép csillogó és kék volt. Holly kihúzott pár hajszálat a hosszú hajai közül és hálót készített belőlük a hajszálai pedig erős kötéllé változtak így a háló erősebb lett! Holly felment a hegyre és Lizzie pedig kicsalogatta a sárkányt. A sárkány kijött Holly pedig rádobta a kötelet és a sárkány rögtön a földre rogyott és nem tudott kiszabadulni. Lizzie bement hogy hozzon pár követ Lydiának. Egy táskányi kővel tehát visszatértek Lydia kastélyához! Lydia nagyon ötült a hozománynak és kiolvasztotta Gingert! A lányok nagyon örültek hogy újra láthatták Gingert. Haza is mentek az "Ever After High" világába és folytatták mindennapjaikat.

És hogy mi történik ezután? Kövesd nyomon a könyv következő fejezetében! Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése