2015. február 10., kedd

EAH - Mézeskalácsváros Titkai - 6. Fejezet

A 3 barát tehát elbarangol vissza a királynő kastélyához és megláttak egy titokzatos nem oda illő embert aki a bokorból leselkedett és a kastély felé nézett. Ginger odafutott az ismeretlen emberhez és az ember hirtelen ideges lett és előrántotta a kését mivel azt gondolta hogy nem kell ott lennie Gingernek. Ginger mindenek előtt megnyugtatta hogy nem akar rosszat viszont a könyvet át kell adnia neki ugyanis csakis ő képes legyőzni a királynőt. Az ismeretlen megértette amit Ginger mondott de Gingert érdekelte hogy mi oka van rá az ismeretlennek hogy legyőzze a királynőt ő azt mondta hogy rokonok és hogy egyszer megkérte a királynőt hogy hagyja abba mézeskalácsváros rombolását és erre kővé változtatta a családtagjait.
Ginger most már mindent értett és az ismeretlen átadta az "Elveszett Könyvet" amiben a királynő legyőzéséhez szükséges varázsige van. Ginger, Dominic és Maddie elhatározták hogy bemennek a kastélyba és Dominic már ment is elterelni a katonák figyelmét akik a vár kapujában őrködtek. A katonák Dominic után kezdtek futni. Gingernek és Maddienek már szabad volt a pálya úgyhogy beosontak a kastélyba és futottak a királynő trónszobájáig! Ginger kicsapta az ajtót és elmondta a varázsigét amire a királynő porrá változott és elszállt ki a nyitott ablakon. Ginger és Maddie fellélegzett. Ginger rögtön mondta: Mostmár vége!
Maddie hihetetlen nagy kacajban tört ki és nagyon boldog volt csakúgy mint Ginger! Dominic hallotta Maddie és Ginger örömét és rögtön felfutott a királynő trónszobájába. Dominic gratulált hogy Gingernek sikerült legyőznie a királynőt. Épp ekkor jött be Lizzie aki el volt varázsolva és szolgálólánynak volt öltözve. 
Ez Lizzie! Mondta Ginger és feloldotta Lizzie-t az átok alól. Lizzie rögtön megölelte őket és nagyon örült hogy végre vége lett minden szörnyűségnek!
A 3 lány és a fiú kifelé mentek a kastélyból amikor minden szolga és katona ellenük fordult és elkezdték őket kergetni ám Ginger felmászott egy oszlopra és a magasból mindenkit porrá változtatott majd azt mondta: Így már senkinek sem árthatnak! 
A 4 barát kiment a kastély elé majd Ginger a kastélyt is eltüntette. 
A Ginger egy hintót varázsolt elő és felszállt rá mindenki majd körbementek mézeskalácsvároson és Ginger mindent újjáépített úgy ahogy az volt! Majd elmentek az EAH világába ugyanis még ott van Ginger anyukája az általuk megépített házban és visszahozták mézeskalácsvárosba. Majd visszajöttek és Ginger mindenkit visszaváltoztatott a suliban mert ugyanis a történet elején Ginger anyukája mindenkit lefagyasztott hogy ne rúgják ki Gingert az iskolából amíg vissza nem jön!

Szóval most már minden visszakerült a régi kerékvágásba és mindenki boldog!
Kövesd nyomon Ginger és barátai kalandját a következő fejezetben! Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése