2015. február 13., péntek

EAH - Mézeskalácsváros Titkai - 7. Fejezet

Az "Üst Királynő" legyőzése után Ginger felszabadultan készülődött Briar "Cuki & Édes" party-jára amelyet Mézeskalácsvárosban tartottak meg a királynő legyőzésének örömére.
Felöltözött majd lement a partyra. Épp Ashlynnel beszélgetett tánc közben mikor egy nagy mély morgás hallatszott be a party szobába. Ginger rögtön odafutott az ablakhoz hogy megnézhesse mi történt. Egy nagy szörnyet látott amelynek nyalóka szemei voltak és rózsaszín bundája! Ginger azt kérdezte hát milyen szörny ez? Maddie elmondta hogy hallott egy cukor szörnyről amely 10 évente végig megy mézeskalácsvároson és megeszi az édességeket majd másik 10 évre álomba merül. Ginger rögtön azon gondolkodott hogy mit tegyen. Maddie mondott is két tippet! Vagy megszelídíti vagy pedig eltünteti úgy ahogy a királynőt.
Ginger semmiképpen sem szerette volna elpusztítani a szegény lényt ám szerette volna megszelídíteni!
Hopper elmondta Gingernek hogy szívesen segít bekeríteni a szörnyet és elindultak a szörny után.
A két barát lopakodva halad ám a szörny elkezdett lakmározni az édességekből Hopper az egyik mézeskalácsház oldalában talált egy rózsaszín hálót. Megfogta majd felugrott a ház tetejére, rádobta a hálót a szörnyre így a szörny nem menekült! Hopper és Ginger elvitték a szörnyet teherautóval egy közeli barlanghoz és Ginger megpróbálta különös módszerekkel megszelídíteni a fenevadat. A szörny azonban nem engedett neki. Hopper javasolta neki hogy varázslattal szelídítse meg ám Ginger azt mondta hogy azt szeretné hogy a cukor szörny magától engedelmeskedjen neki! Így Ginger tovább próbálkozott és 5 napra rá elérte amit akart!
Ginger most már el akarta engedni a szörnyet mivel elég sokat bizonyított. Ki is engedték és hazabandukolt a saját barlangjába Ginger pedig jutalmul egy vagonnyi cukorkát adott a cukor rémnek. Ginger party-t szervezett annak örömére hogy sikerült megszelídíteni a szörnyet és mintha semmi sem történt volna mindenki bulizott Mézeskalácsváros főterén a sok nyalóka és édesség társaságában!

Kövesd nyomon Ginger és barátai életét a következő fejezetben is! Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése