2015. február 6., péntek

EAH - Mézeskalácsváros Titkai - 4. Fejezet

A napok teltek és Ginger egyre és egyre több varázslatot tanult meg anyukájától minden egyes esetre. 
Már csak annyi kell hogy útra keljen és legyőzze a gonosz "Üst Királynőt". 
Ginger megkérte Lizzie-t és Maddie-t hogy jöjjenek el vele a királynő kastélyához amire a lányok kétség kívül igennel válaszoltak. A lányok tehát felkerekedtek és neki indultak az útnak. 
A romok között mentek és már beesteledett a lányok arra gondoltak hogy keresnek egy kis eldugott helyet ahol estére meg tudják húzni magukat reggelig aztán pedig majd tovább folytatják utukat.
Reggel 8:00 
A lányok felkelnek és újra útnak erednek ugyanis messze van az út a királynő kastélyáig!
A három diák minden eléjük eső akadályt megoldottak együtt átmentek a cukorkák sivatagán és a csokiözön mocsáron is. És végül meglátták az "Üst Királynő" sós dolgokból készült várát. A lányok lopakodva lassabb léptekkel közeledtek a vár felé nehogy meglássa őket egy őr. Az őrök már nagyon álmosak voltak ez látszott is rajtuk. Lizzie közelebb ment hozzájuk és egy nagyon lassú számot dúdolgatott nekik mire az őrök elaludtak. Így most már zökkenőmentesen el tudnak jutni a csajok a királynőhöz!
A lányok egy hosszú folyosón mentek végig és a királynő trónszobájához értek. 
A 3 lány megbeszélte hogy mindhárman bemennek a királynőhöz. Ginger tehát benyitott.
Az "Üst Királynő" nem tudta elképzelni hogy mi van és rögtön ráordított a lányokra hogy hogy kerülnek oda.
Ginger elmondta hogy vagy hagyja abba "Mézeskalácsváros" rombolását vagy pedig arra a sorsra jut hogy Ginger elvarázsolja őt. A királynő kacagott egy nagyot és kővé változtatta Lizzie-t. Ginger válaszul megpróbált minden lehetséges varázslatot elsütni de az "Üst Királynő"-nek ennél több kellett ahhoz hogy legyőzze. Ginger azt mondta hogy engedje el a mézeskalács családot ugyanis ők nem tettek semmi rosszat ellene!
A királynő azt felelte hogy az epertengerbe dobták be őket ahol megfulladtak. Ginger nagyon szomorú lett de nem akarta kimutatni az ellensége előtt hogy mennyire érzelmes. A királynő hirtelen Gingert is kővé akarta változtatni ám Ginger gyorsan elugrott és így nem érte baj. A királynő ezután Maddie-t próbálta meg elvarázsolni. A királynő azt mondta hogy azzal a feltétellel nem vet véged Lizzie életének hogyha nem jönnek vissza többet ugyanis kell neki egy szolgálólány. Ginger gondolta hogy vissza fog még jönni ám nem akarta kimondani hangosan mert akkor biztosan lőttek volna Lizzie-nek. Szóval Maddie-vel együtt hazaindult szomorúan...
Az úton találkoztak egy fiúval aki épp a csokiözön mocsárba esett és nem tudott kijönni. 
Ginger és Maddie azonnal odafutottak hozzá hogy kihúzzák az épp segélyt kiáltó fiút. A fiú nem győzte megköszönni a lányoknak hogy segítettek a fiú is épp oda indult ahova a lányok és az úton elkezdtek beszélgetni. A beszélgetés során kiderült hogy ő a híres lovag Lancelot fia a neve pedig Dominic Prince.
A beszélgetés során a lányok elmondták neki hogy mi történt velük és hogy még egyáltalán nincs ötletük hogy hogyan győzhetnék el az "Üst Királynőt". 
Dominic erre azt felelte hogy hallotta hogy a királynőre nem hat semmilyen varázslat kivéve az amelyiknek szövege az elveszett könyvben van! A lányok rögtön felkapták a fejüket és kérdezősködni kezdtek és Dominic elmondta hogy a könyvet a nyalóka hegy belsejében lehet megtalálni ám senki sem volt olyan merész hogy bemenjen oda ugyanis egy tűzokádó sárkány védi ami sosem hagyja el a hegyet. Ginger rögtön arra gondolt hogy el kell menniük és meg kell szerezniük a könyvet! Dominic beleegyezett mivel egy kaland épp kapóra jött neki! Már csak Maddie félt attól hogy elinduljanak viszont Ginger elmondta neki hogy csak így menthetik meg a barátaikat a gonosz "Üst Királynőtől". Maddie félelmét félretéve belegyezett hogy elinduljanak a könyv felderítésére és el is indultak a nyalóka hegy irányába!

És hogy mi történik ezután? Megtudhatod az 5. fejezetből! Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése