2015. február 26., csütörtök

EAH - A Farkaskód - 2. Fejezet

Cerise és Blondie tehát elindultak vissza a falkához. Oda is értek és Cerise megkérdezte a falkavezértől hogy mégis hogyan kezdjék a keresést. A falkavezér adott Cerise-nek egy mindentudó medált amely direkt arra volt beállítva hogy hogyha egyszer eltűnik a könyv akkor meg tudják találni a medál segítségével. Cerise nyakába tette a láncot amin a medál volt, bekapcsolta és Blondie-val együtt elindultak a könyv irányába. Átmentek a sötét erdők mélyén és egy takaros kis házhoz érkeztek. Cerise elmondta Blondienak hogy a medál ide vezette őket és aki ellopta a könyvet az most ott van bent a házban. Blondie azt javasolta hogy nyissanak be és ha tényleg nála van akkor el kell kérniük a könyvet. Cerise benyitott az ajtón és látta hogy a falkavezér öccse áll ott a könyvvel a kezében. Wendel (a falkavezér öccse) megfordult és látta hogy Cerise ott áll és rögtön belevágott a gondolat hogy Cerise el fogja mondani ezt a falkának és hogyha nem menekül el akkor a falka egy életre száműzni fogja őt a családból és nem akart rákényszerűlni erre. Cerise megkérdezte hogy miért csinálta ezt és Wendel azt válaszolta hogy a jelenlegi falkavezér vagyis a bátyja nem őt akarja a következő falkavezérré koronázni így ha ő nem lehet akkor már senki se legyen az! Cerise elmondta hogy ez a jelenlegi falkavezér dolga és hogy ezzel mindent tönkretehet! Wendel nem hallgatott Cerisre és kifutott a házból a könyvel a kezében. Cerise elkezdett futni utána de hírtelen nyoma veszett. Blondie odament Cerise-hez és azt mondta neki hogy menjenek vissza a falkához és mondják el a jelenlegi falkavezérnek hogy ki lopta el a könyvet. Cerise erre azt válaszolta hogy már nem mehetnek vissza hisz már elég messze kerültek a falkától így tovább kell követniük Wendelt.
Szóval a két barátnő újra útrakelt és követte a könyv tartózokási helyét. Egy folyóhoz értek amin elkerülhetetlen volt hogy ne menjenek át hisz azon túl van a falkavezér öccse is a könyvvel együtt!
A lányok már éppen átkeltek volna a folyón mikor Cerise hírtelen elesett egy csúszós kövön és kiesett a nyakából a medál. Blondie rögtön visszament és megkérdezte hogy Cerise jól van-e és észrevette hogy kiesett a nyakából a medál! Cerise nem akarta elhinni és keresgélni kezdte. Kijött a partra mert egy nagy áramlat söpört végig a folyón. Blondie azt tanácsolta hogy kövessék a folyó irányát mert biztosan az áramlat sodorta el a medált így elkezdtek lefelé menni a vizet nézve. A folyó egy kis tóba torkollott Cerise pedig meglátta a medált egy úszó farönk egyik ágára volt ráakaszokdva. Már csak el kellett valahogy érniük. Blondie bement a medálért és kihozta akadálymentesen.
Mostmár újra náluk volt a medál ám már nagyon messze járt a falkavezér öccse. Cerise és Blondie a kalamajka után rögtön Wendel után eredtek.

És hogy mi fog történni ezután? Olvasd el a könyv nemsokára megjelenő következő fejezetét! 
Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése