2015. február 22., vasárnap

EAH - Mézeskalácsváros Titkai - 10. Fejezet

A történtek után Lizzie elhatározta hogy rendez egy iszonyú nagy partit! 
Gingerrel együtt nekiláttak a díszlet felrakásához a helyszín pedig az iskola aulájában volt.
A díszleten sok sok szív, piros, fekete és fehér színek fogadták a partin azokat akik megjelentek. 
Minden készen állt ám márcsak egy dj-t kellett szerezniük! Melody Piper rögtön jelentkezett is hogy ő szeretne lenni a party lemezlovasa! Lizzie örömmel fogadta hogy egy profi jelentkezett erre a posztra úgyhogy rögtön bele is egyezett! Mostmár minden megvan a tökélete partyhoz!
A suli minden diákja nagyon várta az eseményt és mindenki készülődött az esti partyra. 
Este végül mindenki megjelent az iskolából és mesés ruhákban vonult fel minden egyes tanuló a szíves szőnyegen. Melody pedig beállt a dj pult mögé és elkezdte játszani a legmenőbb számokat. A buli szuper volt és mindneki táncolt. Ginger sütijei pedig mesésen fedobták a party hangulatát! Ginger örült hogy végre minden a helyére került és hogy sikerült eleget tennie az "Üst Királynő" legyőzésének ügyében valamint hogy a barátai segítettek rajta. Lizzie elhívta Gingert a sütis asztaltól táncolni és Maddievel együtt áttáncolták a partyt. A három barátnő megtanulta hogy az összetartás és az hogy ne mondjunk le a barátunkról elengedhetetlen egy szuper barátsághoz!

Most pedig mindenkinek meg szeretném köszönni hogy elolvastátok a könyvem fejezeteit!
Örülök hogy sokaknak tetszett maga az ötlet is hogy könyvet írok és köszönöm hogy ennyien olvastátok!
Ez most a "Mézeskalácsváros Titaki" című könyvem utolsó fejezete. Viszont egy újabb könyvel fogok előállni!
Annak is több fejezete lesz viszont egy teljesen más szereplőről fog szólni! Remélem hogy majd az is annyira el fogja nyerni a tetszéseteket mint ez! :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper volt a könyved, majd megmutatom akinek csak tudom, mert állatira szuper lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    100%

    VálaszTörlés