2015. február 27., péntek

EAH - A Farkaskód - 3. Fejezet

A történtek után Cerise és Blondie tehát tovább követték Wendelt. Most egy barlanghoz értek. A két barátnő bement és meglátta Wendelt. Cerise megkérte mégegyszer hogy adja oda a könyvet de Wendel meg sem mozdult. Cerise így gyorsan odafutott Wendelhez és el akarta venni a könyvet de a falkavezér öccse csak húzta és húzta. Blondie odament hogy besegítsen és végre el tudták venni a könyvet. Wendel kifutott a barlangból és már nyomát sem látták! Ekkor Cerise beállította a medált hogy visszavezesse őket a falkához. Visszafelé abban az erdei kunyhóban ahol megtalálták Wendelt szálltak meg estére.
Reggel 8:00
Cerise felkel és látja hogy Blondie nincs mellette az ágyon. Kiment és látta hogy Blondie épp az íróasztalnál ül és olvassa a farkaskód könyvét. Cerise odament hozzá és megkérdezte hogy ugye a farkaskód szövegét nem olvasta fel?! Blondie igennel válaszolt. Cerise nem tudta elhinni hogy mi történt! Cerise elmagyarázta Blondie-nak hogy hogyha a falkavezérré tevő ceremóniának napja előtt mondják el a kódot akkor minden a feje tetejére áll! Blondie nagyon sajnálta amit tett. Cerise összepakolta cuccaikat Blondie-val együtt aztán elindultak a falkához. Ám amikor az Ever After High világába érkeztek látták hogy minden teljesen máshogy néz ki és ahogy a sulihoz értek látták hogy senki sem olyan amilyen szokott lenni. "Szabadjára engedtünk egy átkot!" mondta Cerise aggódóan. Találkoztak Maddievel de ő már nem volt bolond! Normálisan beszélt ahogy a többi diák.
"Itt minden a legkevésbé sem pont jó!" mondta Blondie. Cerise tanácstalan volt és kérdezgette Blondie-t hogy akkor most mit fognak csinálni?! Blondie azt tanácsolta hogy menjenek el a falkához és nézzék meg hogy vajon ők is az átok alatt vannak-e! Cerise jónak találta az ötletet így elindultak a falkához.

És hogy mi fog történni ezután? Vajon a falka is az átok alatt van és a csajok teljesen magukra maradnak majd? Derítsd ki a nemsokára megjelenő következő fejezetből! 
Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése