2014. november 18., kedd

Az EAH-val kapcsolatos megválaszolatlan kérdések

Néhány kérdésre még én sem tudom a választ az EAH-ból. Vannak megválaszolatlan kérdések amik engem sokszor kicsit idegesítenek és hogy melyek ezek a kérdések?

Ha Pinokkió a mese végén emberré változott akkor értelem szerűen amikor gyermeket nemzett akkor már rég ember volt. Na most akkor Cedar miért van fából?

Cedar jó úszó... Igen ám de ha a fa sokáig van vízben akkor megtelik vízzel és elsüllyed, és akkor most Cedar hogy lehet olyan jó úszó?? Vagy ez azért van mert varázsfából készült? Ezt sem értem...

A Piroska és a Farkas című eredeti mesében a farkas a mese végén meghal, de akkor hogy lehet az hogy van olyan EAH epizód amiben szerepel, sőt még gyermeke is van?

Raven miért nem gondol barátnőjére Apple-re, miért ilyen önfejű? Mert ha nem teljesíti be a végzetét akkor Apple előre eltervezett története sem valósul meg, vagyis megváltoztatja mindkettőjük életét mert ahhoz hogy a főszereplőnek sikeres legyen az élete valakinek meg is kellene mérgeznie! Vagy nem?

Poppy most előkelő vagy zendülő? Valamelyik utat csak ki kéne választania mert most vagy előkelőnek kell lennie vagy zendülőnek! Akkor ennyi erővel Kitty Cheshire is lehetne Zelőkelő!

A többi lány miért nem nevezett a bálkirálynő választásra?

Ha Holly lesz Aranyhaj akkor mi lesz Poppy-val? Még ha meg is gondolná magát, a haja rövid így nem tudná leereszteni!

Nos egyenlőre ennyi kérdés merült fel bennem a sorozat kapcsán, ha valaki meg tudja válaszolni a kérdéseket nagyon megköszönném! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése