2014. szeptember 23., kedd

Állatok az EAH sorozatban

Ebben a cikkben az EAH suli diákjainak állatkáiról lesz szó. Tudom nem sokszor lehet őket látni a sorozatban (én például eddig nem is tudtam hogy vannak állatkáik...) de szerintem megérdemlik hogy róluk is essen pár szó itt az oldalon.

Carmine:
Cerise Hood kis farkasa. Bundája szürke színű, viszont a hasa, a feje és a farka alsó részén egy fehér sáv található. A szeme kék árnyalatú. Cerise-vel szeretnek versenyezni egymással szemben.


Akárcsak gazdija, Carmine neve is a piros egyik árnyalatából származik.

Earl Grey:
Madeline Hatter kisegere, aki ugyanúgy imád teázni, mint bolondos gazdája. Ideje részét gazdája kalapjában tölti.
Pesky Hunter:
Hunter mókusa, aki csintalan természete miatt igazán feltudja idegesíteni gazdáját, de ennek ellenére nagyon jól kijönnek egymással és Pesky is viszont szereti őt. A Pesky angol nyelven bosszantót jelent, ami illik a kisállatra hiszen sűrűn tör borsot gazdija orra alá.
Carrolloo:
Kitty Cheshire kishernyója. Képes beszélni és élvezi a gazdájával töltött időt, valamint Kittynek segít a csínyek megvalósításában.

Szürkés színű a teste, de a háta kék, valamint a gyomrán kék pöttyök húzódnak. Az "antennái" is kékek, a bal "antennáján" van egy kék masni, ezért valószínűleg a kék szín áll hozzá legközelebb.
Prince: 
Raven Queen gyermekkori kedvence. Egy göndör fehér szőrű, energikus kutya. Jó Király adta Ravennek a 6. születésnapja alkalmából. A Gonosz Királynő úgy gondolta, hogy ez nem megfelelő a lányának, ezért készített egy "kutya bájitalt". Princeből egy csontos, fekete szőrű, vörös szemű patkány lett. A királynő a Bubonick nevet adta neki. Raven szomorú volt, mert úgy szerette őt ahogy volt. Ezek után döntött úgy, hogy nem akar olyan lenni, mint az anyja, miután látta Prince átalakulását.

Shuffle:
Lizzie Hearts sündisznója. Ahogy a többi csodaországi diák, ő is Csodaországban találkozott vele, amikor speciális erejét az állatok hívását használta. Leírása szerint édesszájú.

Divacorn:
Briar Beauty egyszarvúja. Az Elvarázsolt Erdőben találkoztak, amikor a másodévesek megidézték állattársaikat. Csillogó sörénye van, benne rózsaszín csíkokkal.

Nevermore:
Raven Queen sárkánya. Zöld pikkelyű és a vörös szemű, és képes tetszés szerint megnőni vagy összezsúgorodni. Szereti követni Ravent amikor elmegy az Elvarázsolt Erdőbe és szeretnek együtt röpködve lovagolni.

Gala:
Apple White fehér rókája. Ők is az Elvarázsolt Erdőben találkoztak, amikor a másodévesek megidézték állattársaikat. Puha, fehér szőre van. Szokása szerint Apple nyakába ugrik üdvözlésképpen.

Grizz:
Blondie Lockes medvetársa Medvepapa professzor döbbenetére. Ők is az Elvarázsolt Erdőben találkoztak, amikor a másodévesek megidézték állattársaikat.

A titokzatos sárkány és a sas: Bár ők nem a suli növendékeinek állatai de hát azért ők is állatok vagy mik ezért van most róluk szó. Ők a szereplőknek nem a barátaik hanem inkább az üldözőik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése