2017. január 12., csütörtök

Tervek 2017-re

Sziasztok Mesehősök!
A blog 2017-ben ugyanúgy folytatódik mint ahogy eddig és így hogy kiderült hogy az EAH-nak nincs vége valószínűleg több értelme lesz minthogyha befejeznék és én meg folytatnám. Szóval gondoltam egy posztban kiírom hogy mégis miket tervezek idén a blogra viszont még vannak olyan dolgok amiknek nem feltétlenül most fogok nekiállni mivel vannak rövidtávú és hosszútávú célok is így értelemszerűen a rövidtávúakat hamarosan elkezdem a hosszútávúakat meg majd később. 

Nos ami azt illeti szeretném folytatni a Halottkémek Bevetésen című könyvemet, nyugi nem feledkeztem meg róla xD Tavaly ugyanis leragadtunk a 9. fejezetnél és szeretném hogy az a könyvem is egy kerek 20 fejezetes könyv legyen ezért fontos folytatnom aztán meg majd jöhetnek az újabb könyvek. 

Cél az is hogy minél több szebbnél szebb design-t hozzak ide az oldalra hogy amikor itt töltitek szabadidőtöket az mindig élvezetes maradjon.

A régi menüpontok helyett is szeretnék újakat a fejléc alatt a Szereplők + Sárkányaik, a Videók és az EAH-s cuccaim menüpontok helyére újak fognak kikerülni.

Az interjú menüpontot bővíteni szeretném hogy még több dolgot tudhassatok meg rólam, lesznek olyan dolgok ezen a menüponton belül is amiken változtatni akarok hiszen változott a személyiségem azóta hogy azokat írtam így például a kedvenc sorozataim része újulni fog.

Célom az is hogy folytassam a saját készítésű magazinjaim szerkesztését is nem mondom hogy minden hónapban meg fog jelenni egy de rajta leszek az ügyön és igyekezni fogok hogy legyenek kint frissebb kiadások és hogy tudjatok mit rendelni. ;)

Designok készítését már nem vállalom. Ez amiatt van hogy mint láthatjátok még a blogomon is rengeteg dologgal kell majd foglalkoznom arról nem is beszélve amik a magánéletemben fontosak ilyen az iskola, tanulás, házik, felvételi, YouTubeozás és még vagy ezer meg ezer más dolog.

Igazából ennyi lett volna ez a kis poszt, ilyenre még nem igen volt példa mármint hogy kiírtam volna ide hogy mik lesznek a terveim remélem tetszett hogy sokmindenre választ is adtam ezzel a bejegyzéssel mert sokan kérdeztétek például hogy mikor folytatom a Halottkémeket és hát végre itt egy válasz poszt! :D

2 megjegyzés:

  1. Minden nagyon jó,amúgy lesznek most a Youtube-csatimon DIY-vidik... Ami mellesleg nemsokára fent lesz!Nézd meg,ha érdekel...És a LIKE-OT SE FELEJSD EL!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez igazán jó ötlet és egy magazin mennyibe fog kerülni? Mert,ha elfogadható,akkor én biztosan rendelek!!!

    VálaszTörlés