2014. október 16., csütörtök

Thronecoming hírek

Sziasztok! Ma a hivatalos EAH weboldal Thronecoming kinézetbe öltözött! Maga a Thronecoming movie bemutatója is felkerült, emellett megtudtuk, hogy a Thronecoming királynőre való szavazás Október 22én indul és November 20án ér véget!
Ez az egész nekem azt sugallja, hogy (mint a MH esetében már megszoktuk) ismét hamis az egész szavazás dolog! :( Hogy miért? Azért mert: ugye arra szavazunk, hogy ki legyen a Thronecoming királynő, így normális módon a készítők 4 féle befejezést kellett volna hogy elkészítsenek a movie-nak, mert ugye 4 jelölt van erre a címre: Apple, Raven, Blondie és Cupid. Tehát aki a szavazatok alapján nyer (pl. Apple), akkor az Apple-es befejezést adják le és kész. Na már most, ha maga a szavazás November 20ig tart, akkor hogy-hogy a Nickelodeon már November 2án adja le a moviet?? Tehát ők már előre eldöntötték, lusta módon, hogy ki lesz a nyertes, és csak "szemfényvesztésként" indítottak egy szavazást a rajongóknak, hogy azok higyjék azt, hogy az általuk megszavazott személy nyert, mert ugye a szavazás végeredményét nem teszik nyilvánosan közzé, így mindenki szépen elhiszi azt ami nem is igaz... Egyébként szerintem Raven a nyertes, már csak azért is, mert őt támogatja inkább a sorozat és az ő céljait, na meg a rajongók úgyszintén, és ezt a Mattel is tudja.
A Thronecoming moviet egyébként November 2án kapjuk meg, míg a movie végét, ami a szavazatok alapján dől el, azaz, hogy ki lesz a Thronecoming királynő November 25én adják le "And the Thronecoming™ Queen is..." című epizódként!! Ezzel pedig le is zárul a második évad. A harmadik évad majd később (gondolom januárban) indul el ahol már új karakterek is szerepelni fognak! Azt írják, hogy ezek az új karakterek a második évad utolsó epizódjaiban is feltűnnek majd, bár valószínű, hogy csak a háttérben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése