2014. október 21., kedd

Új Apple, Ashlynn és Madeline babák

Sziasztok! Megjelentek a Mirror Beach avagy a Glass Lake (még mindig nem biztos melyik nevet fogják hivatalosan használni) babák promóciós képei! 

Apple White: (a napszemüvege Briar alapé, mig a cipője a Legacy Day Ashlynné. A nyaklánca pedig az alap Maddietől van újra felhasználva)
Ashlynn Ella: (Napszemüveg ismét Briar Getting Fairest, cipő alap Briaré, a nyakláncra nem tudok rájönni, de szerintem az Legacy Day verzióé)
Medaline Hatter: (Napszemüveg szintén Briar Getting Fairest, nyaklánca maga a saját Legacy Day verziója, a cipő meg Cedar alap)
Saját vélemény:
Nekem nem tetszik ezekben a babákban hogy nem a saját stílusuk szerint vannak megalkotva. Eddig mindegyik baba olyan egyedi volt most meg úgy összekutyulták őket...
Az meg hogy Briar szemüvegét más színűre festik és rádobják hanyag módon egy babára az már nem állapot!! Inkább készítettek volna nekik az ő stílusukhoz illő dolgokat.
 Madelinnek Cedar stílusú cipője van? :O Ez már milyen?!!
Ugyanis pl:. ennek a két szereplőnek a stílusa még csak köszönő viszonyban sincs egymással. Vajon ezt meg hogy adták össze?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése