2016. szeptember 9., péntek

Végre új babák!!!!!!!!

Sziasztok Mesehősök!
Végre megjelent egy kis ízelítő a 2017-es babák kapcsán! Pontosabban pár promo kép látott napvilágot és meg kell mondjam szerintem tök jó babák érkeznek majd! :)

Először is kiadnak három, nyíllal felszerelt babát Bunnyt, Rosabellát és Ashlynnt. Egyébként annak örülök ezzel a szériával kapcsolatban leginkább, hogy elkezdték jobban felhasználni Rosabellát és Bunnyt ami szerintem tök jó dolog mert király babákat lehet belőlük készíteni és ami mégjobb hogy artikulációs babákról van szó ez esetben. :)
Aztán jönnek még átalakíthatós babák tudjátok hasonlók mint a Transformation Ashlynn csak náluk gondolom valami más funkció lesz amivel el lehet érni majd a rövidebb ruhát. Ebben a kollekcióban most Apple, Holly és Maddie kaptak helyet. Egyébként gyönyörűen kidolgozott babákról van szó ebben a kollekcióban csak én sajnálom azokat az öntött harisnyákat de legalább ők is artikulációsak ami javít valamennyit ezen elvárásomon + tetszik hogy mennyi kiegészítőjük lesz és hogy most kivételesen oda tették magukat ruhák terén a készítők!
Ami pedig érdekes hogy folytatják a Budget Ballet szériát mégpedig két újabb taggal, Ravennel és Ashlynnel. Szerintem jobban néznek ki mint az elődjeik és nekem tetszik hogy végre van egy olyan kollekció az EAH-ban amit folytatnak és vannak belőle újabb kiadások. :) 
Lesznek artikuláció nélküli Tea Party babák is. Elsősorban Maddiet és Ravent adták ki.
Igazából ezek lennének az újabb babák és ez a lista nem az összes jövő évi EAH babákat vonultatja fel úgyhogy még valószínűleg rengeteg promo kép fog megjelenni újabb és újabb babákról viszont egyelőre ennyit mutattak meg nekünk de úgy nagyjából eddig elégedett vagyok a kínálattal. Azért az olcsó kiadású, artikuláció nélküli babák még mindig idegesítenek de majd próbálom optimistán felfogni ezt a dolgot is valahogy... A többi baba viszont nagyon cool és kíváncsi leszek még a többire! Nektek eddig melyik tetszett a legjobban? ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése