2015. december 18., péntek

Birthday Ball, Epic Winter és Új Alap babák!!

Sziasztok Mesehősök!
Kiszivárgott a három fent említett kollekció összes babájának dobozos promo képe!!

Birthday Ball babák: Nos én még mindig nem értem hogy miért kék Blondie haja ráadásul még csak az sem derült ki eddig hogy akkor most ki lesz a szülinapos.
Epic Winter babák: Ami jó hír hogy rengeteg Epic Winter babát adnak ki és az is hogy gyönyörű téli ruhát kaptak, viszont! szerintem azért jó lenne ha maradt volna a régi szájuk és nem lenne ilyen mosolygós!
És ami érdekes az az hogy Crystalt kétszer is kiadják: egyszer magában és egyszer játékszettel együtt (a játékszettes Crystal artikuláció nélküli vagyis nem lehet mozgatni a karját és a csuklóját!) Ráadásul ha ez nem elég Daringot alap kiadásban az Epic Winterből kaphatjuk meg mégpedig Rosabellával egy csomagban na de itt jön a kérdés... Hogy miért is? Ők akkor most összejönnek? Most mi van? Daring most Ceriset, Lizziet vagy Rosabellát szereti? Jé egy szerelmi négyes az EAH-ban! Ez ritka!
Új Alapok: Igazából gond nincs egyikkel sem szerintem mindegyik rendkívül szép ruhát és kiegészítőket kapott, viszont! mintha a sminkről megfeledkezett volna a Mattel, ezeknek a babáknak olyan matt lett a sminkje hogy szinte alig látszik! És végre kaptunk egy Kis hableány lánya babát is amit már annyian elkészítettek OC-ként de végre itt van ráadásul az uszonya ha jól látom textilből van tehát le is lehet venni, de az is lehet hogy ez csak egy hosszú szoknya ami uszonyhoz hasonlít. Egyébként szerintem lehetett volna teljesen piros a haja mert így olyan a színe mint Mira Shardsénak.  Egy érdekesség hogy eddig azt hittük úgy lesz Nina neve hogy "Nina Thumbelina" de végül lerövidítették Thumbellre ami már nem hangzik olyan jól a Nina Thumbelina még rimmelt is! xD Na de jöjjön hogy ki kinek a lánya! :D

Jillian Beanstalk - Babszem Jankó lánya
Meeshell Mermaid - A Kis Hableány lánya
Nina Thumbell - Hüvelyk Panna lánya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése