2015. november 13., péntek

EAH - Halott Invázió - 5. Nap

Eddig történt...
Raven egy hotelszobában ébred és nem emlékszik semmire. Kiderült hogy kitört a zombi apokalipszis és a csapattal együtt Raven vándorlásba kezd. Először Alistairt majd Bunnyt is elveszítik és egy talált házban töltik az éjszakát. Tovább mentek és házakban bujkáltak. Közben Briar is meghalt és új taggal bővült a csapat. Dexter újabban Raven és Cerise életét is megmentette.

Újabb nap érkezett el ezzel együtt pedig újabb vándorlás is kezdetét vette. Raven és az egész csapat egyre durvább dolgokat látott a nap alatt így mindig tudatosult bennük hogy milyen szörnyű kort élnek.
Találtak egy faházat ami már teljesen roncs volt de bementek. A faházban volt egy lány akivel megismerkedett a csapat. Ezt a lányt Lizzienek hívták és már többször is sikerült elmenekülnie a zombik elől. Raven úgy gondolta hogy jó lenne egy újabb, menekülő képes csapattagot szerezni így megkérdezte Lizzietől hogy lenne-e kedve hozzájuk szegődni, Lizzie pedig igennel válaszolt mivel ő is úgy gondolta hogy csapatban könnyebb túlélni. Tovább meneteltek és egy kis pataknál leültek hogy egyenek. Fél óra múlva zombik jelentek meg. A csapat minden tagja futni kezdett és végül sikerült is nekik lehagyni a zombikat. Letáboroztak és kicsit megint megpihentek majd tovább mentek. Egy elhagyatott kisboltba értek. A boltban voltak újságok is amik a zombik megjelenéséről szóltak és feltárták az igazságot. Raven elkezdte olvasni az egyiket amiben ez állt: A halottak feltámadását az egyik Ever After-beli tudóscsoport B12-es kísérletének köszönhetjük. Egy tudóscsoport halottakat akart feltámasztani és ez lett a vége - mondta Raven. Akkor már mindent értünk! - felelte Dexter. Újabban is zombik jelentek meg szinte a semmiből. Mindenki futni kezdett de ahogy becsukódott mögöttük az ajtó Lizzie haját odacsípte. Ahhoz hogy kiszabadítsuk a hajad ki kéne nyitnunk az ajtót akkor pedig elkapnának minket a zombik - mondta Poppy. Akkor hát nem nyitjuk ki! - mondta Lizzie. Akkor mi lesz most? - kérdezte Dexter. Hát itt fogtok hagyni - válaszolta Lizzie. Nem adhatjuk fel ilyen könnyen - mondta Raven. De akkor mit fogunk tenni? - kérdezte újra Lizzie. Elvágjuk azokat a hajszálakat amik beakadtak - felelte Raven. Ez nem is olyan rossz ötlet! Úgysem látszik majd meg mivel nem olyan sok hajszála fogja bánni! - mondta Poppy. Ez igaz akkor csináljuk - válaszolta Lizzie. Ekkor Raven tehát levágta az ajtóhoz akadt tincseket majd tovább mentek és egy elmegyógyintézethez értek. Az intézetben még ott voltak bezárva a szellemileg sérült emberek így ott nem tudtak tartózkodni Ravenék így tovább indultak. Találtak egy nagy családi házat és estére ott szálltak meg és Cerise volt az éjjeliőr.

Folytatás Hamarosan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése