2015. március 31., kedd

Halottkémek Újratöltve - Plakát!!

Sziasztok!
Elkészítettem a "Halottkémek Újratöltve" című könyvem plakátját!!! Remélem tetszik! ;)

Halottkémek Akcióban - 2. Kötet - Halottkémek Újraöltve - Fejezetlista

Sziasztok!
Most újra folytatódik a "Halottkémek Akcióban" története! A második kötet címe a "Halottkémek Újratöltve" lesz. Ez is 20. fejezetes lesz és a szereplők is ugyanazok maradnak mint az előző kötetben! És itt a fejezetlista:

1. Fejezet - Gyanusított FBI-os         - Megjelenés: 2015. Ápr. 02.
2. Fejezet - Összetört szív                  - Megjelenés: 2015. Ápr. 03.
3. Fejezet - Kutatás a múltban          - Megjelenés: 2015. Ápr. 05.
4. Fejezet - Húsvéti nyúl                    - Megjelenés: 2015. Ápr. 06.
5. Fejezet - Félresikerült bál              - Megjelenés: 2015. Ápr. 07.
6. Fejezet - Paranormális jelenségek - Megjelenés: 2015. Ápr. 08.
7. Fejezet - Kiderült titok                   - Megjelenés: 2015. Ápr. 09.
8. Fejezet - Hulla rablás                     - Megjelenés: 2015. Ápr. 10.
9. Fejezet - Meglepetés!!!                   - Megjelenés: 2015. Ápr. 11.
10. Fejezet - Elrabolva                        - Megjelenés: 2015. Ápr. 12.
11. Fejezet - Gyilkos nélkül                - Megjelenés: 2015. Ápr. 13.
12. Fejezet - Párkapcsolati viszály II. - Megjelenés: 2015. Ápr. 14.
13. Fejezet - Lovakkal suttogó          - Megjelenés: 2015. Ápr. 16.
14. Fejezet - Néma segítség              - Megjelenés: 2015. Ápr. 17.
15. Fejezet - A nagy átverés             - Megjelenés: 2015. Ápr. 18.
16. Fejezet - A könyv                        - Megjelenés: 2015. Ápr. 19.
17. Fejezet - A népszerűség átka      - Megjelenés: 2015. Ápr. 20.
18. Fejezet - Polip a hullán               - Megjelenés: 2015. Ápr. 21.
19. Fejezet - Szervezkedések            - Megjelenés: 2015. Ápr. 23.
20. Fejezet - A nagy nap                   - Megjelenés: 2015. Ápr. 24.
21. Fejezet - Viszlát!                          - Megjelenés: 2015. Ápr. 25.

3 Fejezettel ért véget a Jeges Kaland!

Sziasztok!
Mivel sajnos nem nagy rajongással fogadták a nézők így a halottkémek akcióban után a jeges kalandnak most 3 fejezettel vége is lesz. A lényeg hogy most akkor így ennek vége és jön a "Halottkémek Akcióban" 2. kötete aminek szerintem sokkal jobban fogtok örülni! :D

EAH - Jeges Kaland - 3. Fejezet

A 3 barátnő tehát elindult a Jégbarlang felé. Már oda is értek mikor meglátták a kardfogút aki éppen a bejáratnál aludt semmi sem sejtve. A lányok azt hitték hogy csel nélkül bejutnak csakhogy Ashlynn rálépett egy jégcsapra ami összetört ezzel pedig nagy zajt csapott. A kardfogú rögtön felriadt és morogni kezdett a lányokra. Duchessnek ekkor eszébe jutott egy terv. Csellel be is tudták keríteni az állatot ami állítólag már évezredekkel ezelőtt kihalt és bejutottak a barlangba. Kb. 2 órát gyalogoltak lefelé és meglátták a szükséges hozzávalókat. El is vitták őket majd elmentek a manó kunyhójába. A manó azt kérte cserébe hogy megnézhesse őket a versenyen mivel már nagyon régen látott élőben jégtáncot. Duchess megígérte a manónak hogy elviszik őt a versenyre és a manó pedig rögtön hozzálátott a korcsolya elkészítésének. 1 órával később kész is lett és a 3 lány + a manó elindultak az EAH világába. Oda és értek és már kezdődött is a verseny a menó pedig a nézőtérből figyelhette a jelentkezők fellépését. A fellépések olyan 3 óráig tartottak majd jött az eredményhírdetés. A zsűritagok pontjai alapján Duchess nyerte a versenyt. Minden tanuló örömmel ment oda hozzá és gratuláltak neki. A három barátnő: Duchess, Poppy és Ashlynn pedig megöltelték egymást és elmentek fagyit enni egy édesség étteremben. Megérdemelted a "Fény Korcsolyáját" Duchess! Sok mindent tattél azért hogy visszaszerezhessük! mondta Poppy. Ekkor hírtelen megjelent a Jéghercegnő és ő is gratulált Duchessnek. Duchess nyerésének tiszteletére rendezett egy hatalmas partyt az "Örök Hó Birodalmában" ahova minden tanulót meghívtak az iskolából. Este mindenki nagyon jól érezte magát a partyn a három lány pedig közösen előadtak egy korcsolya darabot a jégtavon a csodás téli ruhájukban. Ők a legmesésebbek a jégen! mondta Apple.

Új Ever After High applikáció!!

Sziasztok!
Az EAH készítői elkészítettek egy mobilapplcikációt amelyből képek is jelentek meg!!
Egyenlőre még nem lehet tudni hogy mi a lényege de én biztos le fogom majd tölteni! Az applikáció többek között elérhető lesz GooglePlay-en is!!!! Na de most jöjjenek a képek! :D

2015. március 30., hétfő

EAH - Jeges Kaland - 2. Fejezet

A lányok tehát tovább mentek hogy megtalálják a fény korcsolyáját. Az úton találkoztak egy öregasszonnyal aki adott nekik egy térképet a barlang megtalálásához. A lányok követték a térképet és oda is értek a Jégbarlanghoz. Bementek a barlangba és meglátták a korcsolyát. Nagyon örültek hogy ilyen könnyen megtalálták ám megjelent előttük egy királynő. Ez a királynő a Hókirálynő volt és elmondta a lányoknak hogy ő lopta el a fény korcsolyáját testvérének 16. születésnapjára.
Duchess elmondta hogy vissza kell vinniük a korcsolyát mert anélkül nem tudják megtartani az idei versenyt. A Hókirálynő nem adta át a korcsolyákat Poppy pedig ekkor kérlelni kezdte őt.
A Hókirálynő akkor sem adta oda Ashlynn pedig odament hozzá és próbálta elvenni tőle a korcsolyákat. A királynő nagy haragra gerjedt és azt mondta hogy mivel felidegesítették őt valamelyikőjüket jéggé fogja változtatni. Ekkor kiválasztotta Ashlynn-t és jéggé fagyasztotta.
Duchess ekkor elővette az elixírt és megitta ezután pedig megjelent a Jéghercegnő hogy segítségére siessen. Kiolvasztotta Ashlynn-t és elmenekültek viszont a korcsolyákat még mindig nem tudták megszerezni. A lányok ekkor visszamentek az Ever After High világába és Duchess szobájában próbáltak gondolkodni azon hogy hogyan szerezhetnék vissza a korcsolyákat. A lányok eldöntötték hogy elmennek a Hókirálynőhöz. Csak mentek és mendegéltek végül odaértek a Hókirálynő kastélyához. Bementek és a Hókirálynő pedig észrevette őket azt mondta nekik hogy hogyha nem mennek el ledobja a korcsolyát a kastélya melletti mély szakadékba. A lányok megkérdezték hogy miért dobja le hisz elvégre neki is kell. A Hókirálynő azt mondta hogy hazudott és hogy neki kell a korcsolya nem pedig ajándékba szeretné valakinek. A lányok csak tovább próbálták győzködni a királynőt egyszer csak tényleg elege lett és kidobta az ablakon egyenesen a szakadékba. A korcsolya ekkor eltört. Neee! mondta Duchess. Mostmár sosem lesz meg a korcsolya. A lányok szomorúan elmentek a Jéghercegnőhöz hogy elmeséljék mi történt. A Jégkirálynő elmondta hogy van remény hisz a fény korcsolyáját el is lehet készíteni. De hogyan? kérdezte izgatottan Duchess. A Jéghercegnő elmondta hogy gyémántok kellenek hozzá, penge és szalagok. Duchess megkérdezte hogy ezekből mégis hogyan lesz korcsolya? A Jéghercegnő azt felelte hogy van egy manó aki ezeknek az alapanyagoknak a segítségével fénykorcsolyát tud készíteni és nem kell mást tenniük mint hogy megszerzik a szükséges dolgokat és elviszik a manóhoz. Poppy ekkor megkérdezte hogy hol találhatják a szükséges dolgokat? a Jéghercegnő pedig azt mondta hogy a Jégtoronyban mindhárom dolog megvan csak el kell menniük oda viszont a tornyot egy veszedelmes kardfogú tigris őrzi és hogy előtte vele kell majd megbírkozniuk. A Jéghercegnő emellett azt is elmondta hogy hogyha valakit megharap vagy megkarmol a kardfogú akkor egy lila seb keletkezik a helyén ami halálos is lehet ezért adott nekik egy fiolát ami elmulasztja a sebet ha esetleg valamelyik lányt bántaná majd.
A lányok már csak ezt kérdezték hogy hol találhatják a manót? A manó a Hóerdőben lakik ott keressétek felelte a Jéghercegnő. De honnan tudjuk hogy melyik ház lesz az övé? kérdezte Ashlynn a Jéghercegnő pedig azt mondta hogy csak a manó él a Hóerdőben senki más. A lányok pedig már mindent tudtak és elindultak a három szükséges kellék megkeresésének ügyében.

És hogy mi történik majd ezután? Megtudhatod ha elolvasod a nemsokára megjelenő következő fejezetet! Addig is viszlát! ;)

2015. március 29., vasárnap

Dobozos Kép Darlingról!!

Sziasztok!
Megjelent egy dobozos kép Darlingról!!! Olyan szép nem?!

Új képek Rosabelláról!!

Sziasztok!
Újabb képek kerültek fel a Rosabella babáról!!

Enchanted Picnic Dobozos Képek!!!

Sziasztok!!
Megjelentek a dobozos képek az "Enchanted Picnic" babákról!!! Szerintem gyönyörű dobozt kaptak viszont az az érdekes hogy iszonyú véknyat ez a doboz még az "Erdei Ünnepség" babákénál is kisebb de attól függetlenül nagyon szép lett. 
Én ebből a kollekcióból majd vagy Raven-t vagy Cerise-t fogom megvenni! 

Rosabella is hiányos

Sziasztok!
Sajnos az ékszerhiány a Rosabella babát sem fogja elkerülni! Az új kiadásban már a karkötője és az öve sincs meg! :/

Dobozos kép Fayebelleről!!!

Sziasztok!
Ma került fel a Tumblr-ra egy kép a Fayebelle babáról dobozban! És a doboz alapján már azt is tudjuk hogy milyen lesz a grafikája! Amúgy észrevettétek hogy a mesében a másik oldalon van a szeménél az a fekete tetkó?

Új közvélemény kutatások és ajánlók!!

Sziasztok!
Új kérdőíveket és ajánlókat tettem ki!! Szóval szavazzatok és nézegessétek meg az ajánlókat! ;) :D

Közvélemény Kutatás - Eredmények

Sziasztok!
Lejártak a kérdőívek úgyhogy itt vannak az eredmények:

Előkelő vagy Zendülő vagy?
Összes szavazat: 27
Ebben a kérdőívben az "Előkelő" válasz nyert 14 szavazattal.

Neked ki tetszik legjobban a "Fairest On Ice" kollekcióból?
Összes szavazat: 26
Itt az "Ashlynn Ella" válasz nyert 15 szavazattal.

Melyik a kedvenc könyved az eddig megírtak közül?
Összes szavazat: 23
Itt a "Halottkémek Akcióban" válasz nyert 21 szavazattal.

Ki a kedvenc szereplőd az újak közül?
Összes szavazat: 25
Itt pedig a "Rosabella Beauty" válasz nyert 12 szavazattal.

Képek Fayebelleről!!

Sziasztok!
Részletes képek jelentek meg az új Fayebelle Thorn babáról!! Szerintem nagyon szép nekem most valamiért nagyon megtetszett Fayebelle... :)

2015. március 28., szombat

Új kép a "Fairest On Ice" Duchess babáról!!

Sziasztok!
A napokban került fel egy új kép a jégkoris Duchess babáról!! Ezen végre már az arcát is láthatjuk viszont remélem mostmár azért a többi babáról is tesznek majd fel képeket! ;)

EAH - Jeges Kaland - 1. Fejezet

Egyszer volt hol nem volt az Ever After High világában már mindenki lázasan várta az idei nagy korcsolyatánc bajnokságot. Duchess Swan a hattyúkirálynő lánya is indul a versenyen hisz ha a lábai táncra termettek miért is ne lenne jó a táncos korcsolyázásban? Duchess mellett még két barátnője Poppy O' Hair és Ashlynn Ella is készülődtek a versenyre. Egy nap Duchess épp gyakorolta a számát amit majd előad amikor hírtelen egy szokatlanul nagy kék hópihe megjelent előtte. Mi lehet ez? kérdezte.
A hópihe ekkor szállni kezdett Duchess pedig követte. Egy jéggel borított pavilonba ért aminek a közepén egy asztal volt az asztalon pedig egy tükör a hópihe pedig ekkor eltűnt. Duchess felvette a tükröt és a tükörben volt egy nő aki azt mondta neki hogy a versenyben a győztes mindig megkapja a "Fény Korcsolyáját" ám a korcsolyát ellopták és megkérte Duchess-t hogy szerezze vissza.
Duchess megkérdezte hogy mit kell tennie. A tükör azt mondta hogy ez a korcsolya az "Örök Hó Birodalmában" van elrejtve a Jégbarlangban. Duchess rögtön azt gondolt hogy vajon honnan tudja ezt a tükör. A tükör azt felelte hogy ő annak a kezében volt aki elrabolta a korcsolyákat csak nem látta az arcát. Duchess erre megkérdezte hogy hogyan került oda. A tükör azt mondta hogy visszavitte oda arra kellett neki a tükör hogy ötletet adhasson neki hogy hova tegye el. Duchess mostmár mindent értett és mivel szeretett volna segíteni visszament az Ever After High suliba és megkérte Poppy-t és Ashlynn-t hogy segítsenek neki megkeresni a korcsolyákat. A lányok igent mondtak és ekkor egy óriási kaland vette kezdetét. A három barátnő átkelt a Havas Tavon, a Jégfedte Tükördombokon és a Rózsaszínköd Jéghídon is. Egyszer csak elfáradtak és tábort vertek a Hófák erdejében. Tüzet raktak és megbeszélték hogy este valaki őrködni fog és majd váltakoznak. Eljött az este és a lányok egy az egyben elaludtak. Reggel egy kastélyban ébredtek és nem tudták hogy mi történt. Egy lány jött be az ajtón koronával a fején. A lányok megkérdezték hogy ki ő és hogy hogy kerültek ide. A lány a Jéghercegnő volt és azt mondta hogy a rénszarvasai találtak rá és nem akarta kint hagyni őket a hidegben hisz még megfagytak volna. A lányok megköszönték a Jéghercegnő kedvességét és együtt reggeliztek a kastélyban. A lányok elmondták hogy mit keresnek és a hercegnő adott nekik egy bájitalt amit akkor kell majd meginniuk ha nagy bajban vannak. A lányok megköszönték a csodaszert és elindultak a fény korcsolyájának megkeresésére.

És hogy mi történik amjd ezután? Megtudhatod ha elolvasod a nemsokára megjelenő következő fejezetet! Addig is viszlát! :)

2015. március 27., péntek

Két kép a "Fairest On Ice" Duchess baba kiegészítőiről!!

Sziasztok!
A napokban került fel a netre két kép a korcsolyázós Duchess baba kiegészítőiről!!! Szerintem nagyon szépek! :)

Megjelent a legújabb epizód!!

Sziasztok!
Megjelent a már nagyon várt Fayebelle-s rész magyarul!!!
Nekem nagyon tetszik és a legjobb hogy még folytatódni is fog!

A pletykák igazak!

Sziasztok!
Kiderült hogy a "Through The Woods" valóban fog kapni egy epizódot!! Ezzel kapcsolatban meg is jelent két kép Ashlynnről.

Jeges Kaland - Plakát!!

Sziasztok!
Elkészítettem a legújabb könyvem plakátját!!!!
Remélem tetszik! :D

Jeges Kaland - Tudnivalók

Sziasztok!
Az új könyvem címe a "Jeges Kaland" nevet kapta. 
A főszereplője Duchess Swan lesz mellette pedig Poppy O' Hair és Ashlynn Ella fog szerepelni. 
Mondhatjuk úgy is hogy ezt a könyvet a "Fairest On Ice" kollekcióhoz készítem! 
Tehát a kollekciónak fogok írni egy történetet! 
A történet helyszíne az Ever After High világa lesz valamint az általam kitalált "Örök Hó Birodalma".
Ennek a könyvemnek is fantasy lesz a műfaja csakúgy mint a "Mézeskalácsváros Titkai"-nak és a "Farkaskód"-nak. 
Lesznek benne varázslatos dolgok és persze az izgalom sem marad majd el! :D
Nos ennyi lett volna amit így a könyvemről mondani tudtam a többi majd kiderül a fejezetekből! ;)
Remélem ez is nagyon tetszeni fog majd nektek! 

Fayebelle az új részben!!

Sziasztok!
Tudtátok hogy a legújabb EAH epizódban benne lesz Fayebelle?! Ha nem akkor mostmár igen! :D
Szerintem így a sorozatban sokkal szebb! :)

EAH - Halottkémek Akcióban - 20. Fejezet - Sorozatgyilkos elkapva

FBI Iroda
Holly: Szia Apple!
Apple: Szia!
Holly: Újra elővesszük a szívrabló ügyét!
Apple: Oké :(
Holly: Ha esetleg kínosnak érzed nem muszály részt venned az ügyben
Apple: Nem érzem annak! Meg kell találnom azt a rohadékot aki megölte a pasimat!
Holly: Oké nos eddig a szívrabló erdőkbe vitte az áldozatait de vajon hol találjuk meg legközelebb a hullát?
Apple: Nem tudom...
Egy ügynök: Holly ügynök! Hullákat találtak a Pinkle Quasd erdőben! A jelek szerint a szívrabló ölhette meg őket!
Holly: Akkor irány a tetthely!
A tetthelyen
Apple: Nos egyik az áldozat a medencecsont alapján nő volt úgy 29-30 év körüli több lőtt seb is van a nyakán a halála előtt megfolythatták... A többi is így halhatott meg a szivük meg ebben a hullában van
Holly: A Szívrabló nem kegyelmez
Apple: Na vigyék a hullákat a Johnsonba!
Johnson Intézet
Lizzie: Szia Apple!
Apple: Szia meghozták már a hullákat?
Lizzie: Igen de különösebb dolgokat nem találtam a belsőségeikben
Apple: Oké
Blondie: Sziasztok!
Apple: Szia!
Lizze: Szia
Blondie: Nos a négy lány: Samantha Nismana, Liza Turner, Miranda Blanc, és Evelyn Nithfield
Apple: Oké köszi :)
Dexter: Sziasztok! Összefüggéseket vettem észre a tetthelyekkel kapcsolatban!
Apple: És mit vettél észre?
Dexter: Azt hogy a szívrabló mindig az adott tetthelyhez legközelebbi erdőt választja ki és oda rakja le a következő hullát!
Apple: Ez szuper! Nagyon jó munkát végeztél Dex! :)
Apple ekkor elmondta Hollynak Dexter észrevételét Holly pedig kommandósokat vitt az erőbe majd azokkal várta a szívrablót. 3 órát vártak mikor hírtelen megjelent a szívrabló kezében egy fekete zsákkal. Holly rögtön tudta hogy ő az. A kommandósok rögtön lerohanták így nem tudott elmenekülni. Holly belenézett a zsákba amiben valóban egy hulla volt négy szívvel.
A kihallgatóban
Holly: Maga több embert is megölt!
Szívrabló: Az ölés jó érzés! 
Apple: Ön hallja hogy mit beszél?! Egy tucatnyi embert megölt közöttük a fiúmat is!
Szívrabló: Maga nem rakta ki a pénzt ahogy kértem!
Apple: Idefigyeljen maga utolsó szemétláda! Gondoskodom arról hogy a börtönben megfizessen azért amiket tett!
Szívrabló: Lehet hogy elkaptak de egyszer majd úgyis kijövök és újabb áldozatok lesznek!
Apple: Na az próbálja meg!
A Szívrablót ekkor a rendőrök bevitték Ever After egyik legrosszabb börtönébe.
Holly: Végre elkaptuk és igazságot tudtunk szolgáltatni!
Apple: Igen :) Nyugodt szívvel feküdhetek majd le ugyanis Daring gyilkosa most megsínyli amit tett!
Holly: Pontosan! ;) Na de mi lenne ha most elmennénk pezsgőzni a "White Horse"-ba?
Apple: Az szuper lenne! :D Menjünk!

2015. március 26., csütörtök

EAH - Halottkémek Akcióban - 19. Fejezet - Liftbe rekedve

FBI Iroda
Holly: Szia Apple!
Apple: Szia!
Holly: Új ügyünk van! Menjünk is a tetthelyre!
Apple: Oké :)
Holly és Apple ekkor beszálltak a liftbe. Már majdnem a földszinten jártak mikor a lift hírtelen rázkódni kezdett majd megállt és a lámpa is lekapcsolt benne.
Holly: Megálltunk!
Apple: Jaj ne így hogy fogjuk kivizsgálni az ügyet?!
Holly: Téged komolyan csak ez érdekel? Bennragadtunk!!
Johnson Intézet
Lizzie: Hol van Apple? Már rég itt kellene lennie!
Blondie: Nem tudom.... Ilyen még sosem volt
Miss Duchess ekkor bejött Lizzie laborjába.
Duchess: Tudósok! Holly ügynök és Apple bennragadt az FBI egyik liftjébe a karbantartók pedig csak 5 óra múlva tudják majd őket kiszedni onnan!
Lizzie: Ó Istenem! És miért csak 5 óra múlva?
Duchess: Mert akkorra érnek ide
Blondie: Szegények...
Duchess: A két nyomozó tehát nem fog tudni részt venni ebben az ügyben! Kérem hogy most önök kezdjenek el nyomozni!
Lizzie: De mi nem is vagyunk ügynökök!
Duchess: Blondie magának adok egy jelvényt! Majd azt mondja hogy ön FBI-os! Lizzie pedig majd a segítője lesz!
Blondie: De hogy állapítsuk meg azokat a dolgokat a hullán amiket Apple szokott?
Duchess: Ott van Lita! Elvégre ős is antropológus!
Blondie: Hogy ez milyen igaz!
Duchess: Na munkára! Úgy látom a hullát is meghozták
Lizzie: Igen is Miss Duchess!
Duchess ekkor kiment Lizzie laborjából.
Lita: Sziasztok! Miss Duchess mondta hogy jöjjek segíteni
Lizzie: Igen! :) Meg kéne állapítanod az áldozat nemét és hogy körül belül hány éves lehetett
Lita: Oké 
A hullát ekkor behozták a laborba.
Lita: Nos az illető kb. 30-35 év körüli lehetett és nő volt több szúrásnyom is van a hátán
Lizzie: Oké köszönöm Lita! :)
Lita: Nincs mit! ;)
Blondie: Sziasztok! Az áldozat egy bizonyos Charlie XWQ foglalkozása táncosnő egyébként felhívtak az FBI-tól hogy máris vannak gyanusítottak!
Lizzie: Akkor menjünk!
A kihallgatóban Lizzie és Blondie sok hozzátartozót kihallgattak. Végül az áldozat barátnőjére került sor
Blondie: Ön ugye az áldozat barátnője Miriem
Miriem: Igen
Blondie: Mostanában jó kapcsolatban állt vele?
Miriem: Igen
Lizzie: Hol volt a halálakor?
Miriem: A Richfieldi állatkertben
Lizzie: Oké köszönjük elmehet!
Miriem ekkor kiment a kihallgatóból.
Fél órával később
Blondie: Elkértem az állatkert kamera anyagait és érdekes hogy Miriem egyiken sem volt felvéve
Lizzie: Tehát az áldozat barátnője hazudott!
Dexter: Sziasztok!
Lizzie: Szia
Blondie: Szia
Dexter: Találtam valamit!
Blondie: Na és mit?
Dexter: Az áldozat hátába a golyók nem ékelődtek mélyre tehát aki lelőtte nem volt egy profi lövész
Blondie: Oké van még valami?
Dexter: Ami azt illeti igen! Azt is megállapítottam hogy a lövés során az áldozat ujja eltörhetett szóval ha a fegyver megvan akkor a gyilkos is!
Lizzie: Miriemnek is el volt törve az egyik ujja. Át kell néznünk Miriem otthonát!
Miriem lakásában
Blondie: Találtam egy fegyvert!
Lizzie: Ezen vér is van! Az UV fényes lámba kimutatja. Be kell vinnünk a pisztolyt a Johnson Intézetbe hogy Dexter DNS vizsgálatot készíthessen!
Lizzie ekkor DNS mintát vett Miriem szájából hogy összeegyeztethessék a két DNS-t.
Johnson Intézet
Lizzie: Na meghoztuk a DNS mintákat!
Dexter: Oké!
Fél órával később
Dexter: A pisztolyon talált vérnyomok megegyeznek Miriemével
Blondie: Vagyis Miriem volt a tettes!
A kihallgatóban Miriem bevallotta hogy ő ölte meg a barátnőjét egy pasi miatt akit mindketten kinéztek maguknak.
Lizzie: Ezt jól megoldottuk Blondie!
Blondie: Ja! :) Egy napra olyanok voltunk mint Holly és Apple!
Lizzie: Igen :D
Holly és Apple ekkor emgérkeztek.
Holly: Sziasztok!
Apple: Sziasztok! Végre kijöhettünk a liftből!!
Blondie: Ennek örülünk! Ezek szerint semmi komolyabb bajotok nem lett!
Holly: Hát nem. Na és ti? Megoldottátok az ügyet?
Lizzie: Igen sikerült! 
Apple: Ki volt helyettem a csontszakértő?
Blondie: Lita! :)
Apple: Tényleg?
Lizzie: Igen és meg kell mondjam hogy nagyon jól dolgozott!
Apple: Ennek örülök! :)
Holly: Na amiért ilyen ügyesen megoldottátok az ügyet nélkülünk is, meghívok mindenkit egy pezsgőre a "White Horse" bárba!
Lizzie: Oké! Menjünk! :DD
Blondie: Ennek nem állhatok ellen! ;)
Apple: Jólvan menjünk! Együtt még amúgysem voltunk ott! :)

2015. március 24., kedd

EAH - Halottkémek Akcióban - 18. Fejezet - Robbanás az intézetben

FBI Iroda
Holly: Szia Apple!
Apple: Szia Holly
Holly: Még mindig nagyon bánatos vagy?
Apple: Még jóhogy... Ő tényleg egy nagyon jó pasi volt...
Holly: Nagyon sajnálom :(
Apple: A temetés ma 16:00-kor kezdődik eljönnél?
Holly: Persze :)
Apple: Na de addig is meg kell oldanunk egy újabb ügyet nem?
Holly: De :)
Apple: Hát igen az élet megy tovább menjünk is a helyszínre!
A tetthelyen
Apple: A medencecsont alapján az áldozat férfi volt úgy 21 éves pont mint Daring :(
Holly: Apple sokat segít ha ilyenkor a munkádra gondolsz!
Apple: Oké :) Nos sérüléseket nem látok a lila elszíneződések a testen pedig arra utalnak hogy megmérgezhették
Holly: Értem na vigyék a hullát a Johnsonba!
Johnson Intézet
Holly: Megjött már a hulla?
Lizzie: Igen de ezt mindig Apple szokta megkérdezni ő hol van? Még mindig maga alatt van a történtek miatt?
Holly: Igen :/ Mondjuk engem is megviselne egyébként a temetési előkészületeket rendezi Daring szüleivel
Lizzie: Az nem lehet kellemes...
Blondie: Sziasztok!
Lizzie: Szia
Holly: Szia
Blondie: Sikerült arcot varázsolnom a koponyának!
Lizzie: Az jó
Blondie: Az áldozat egy bizonyos North Bangor gazdag üzletember
Holly: Köszönjük Blondie! :)
Blondie: Nincs mit :) Apple még mindig szomorú?
Holly: Igen ma lesz Daring temetése
Blondie: Tudom... Engem is meghívott! :/
Lizzie: Engem is
Apple: Sziasztok!
Lizzie: Szia!
Blondie: Szia!
Holly: Szia!
Apple: Mostmár mindent elrendeztem folytathatjuk a nyomozást? 
Holly: Igen viszont most mennem kell elkérem North ismerőseinek a listáját és ki kell hallgatnunk őket.
Apple: Oké
Holly: Addig ti nyugodtan beszélgessetek! :)
Fél órával később
Holly: Na mehetünk a kihallgatóba!
Apple: Oké
Apple és Holly ekkor sok embert kihallgattak de egyiküknek sem volt indítéka megölni Northot kivéve a feleségének Aristának.
Holly: Magának volt indítéka megölni a férjét Misis Bangor
Arista: Miért öltem volna meg őt?
Holly: Mert jó kis vagyont hagyott magára nemde?
Arista: Ez igaz de nem öltem meg volna emiatt! 
Apple: És hol volt a gyilkosság idejében?
Arista: Otthon 
Apple: Egyedül?
Arista: Igen
Apple: Szóval alátámasztott alibije sincs ez egyre jobb!
Arista: Ne ganyusítgassanak engem addig amíg nincs bizonyítékuk! Ez felháborító!
Apple: Még maga van felháborodva?! Ahogy látom az sem rázta meg hogy a férje meghalt!
Arista: Na én megyek innen! Nem vagyok köteles ezt hallgatni!
Dexter ekkor felhívta Apple-t.
Apple: Igen?
Dexter: Az áldozaton kölni is volt a gyilkosról kerülhetett oda
Apple: És el tudnád mondani hogy körülbelül milyen illíta volt?
Dexter: Almás fahéjas
Apple: Oké köszi Dexter!
Apple: Vissza kell hívnunk Aristát!
Holly: Miért?
Apple: A holttesten kölni illatot figyelt meg Dexter és pont olyan illatút mint amivel a feleség besprézte magát mielőtt bejöttünk a kihallgatóba!
Holly: Ez épp elegendő nyom! 
Fél órával később
Holly: Mindent tudunk Arista! Ezennel letartóztatom North Bangor megölésének ügyében!
Holly ekkor átadta az áldozat feleségét a rendőröknek azok pedig bevitték őt a börtönbe.
Apple: Ez olyan furcsa
Holly: Mi?
Apple: Általába mindig örülök hogy elkaptunk egy gyilkost de most ez nem megy :(
Holly: Azt elhiszem! :/ Viszont még vissza kell mennünk az intézetbe megírni a papírokat az ügy lezárásával kapcsolatban
Apple: Oké
Johnson Intézet
Dexter: Sziasztok! Kísérletezni fogok az új találmányom miatt! :DD
Holly: Az jó mi papírokat fogunk redezni ezért jöttünk vissza :)
Apple: Na de menjünk Holly!
Holly: Oké 
Fél órával később egy nagy robbanás hallatszott Dexter laborjából
Apple: Ez mi volt?
Dexter: Bocsi :D
Holly: Úristen Dexter! Mit csináltál?
Dexter: Össze érintettem két vezetéket és véletlenül felrobbant
Holly: Jézusom
Dexter: Kiszámíthatatlan vagyok na de most feltakarítok mielőtt Lizzie meglátná! xD
Apple: Na mindjárt kezdődik a temetés. Mennünk kell Holly!
Holly, Blondie, Lizzie és Apple ekkor elmentek Daring temetésére majd az utána következő ravatalozó vacsorára.

2015. március 23., hétfő

EAH - Halottkémek Akcióban - 17. Fejezet - Rejtett lényeg

FBI Iroda
Apple: Szia Holly!
Holly: Szia új ügyünk van! A Galapagoi hegységnél találtak egy hullát
Apple: Akkor irány a hegység!
A tetthelyen
Apple: Nos az áldozat a medencecsont alapján nő volt 19-20 éves több lövés található a hátán és ahogy látom megintcsak a szívrablóval lesz dolgunk
Holly: Hogyhogy?
Apple: 2 db. szív is van a mellkasánál belül
Holly: Ó ez undorító! Na megvan a 3 szív? Mert ugye négyet szokott elrejteni
Apple: Nincs itt sehol
Holly: Ez különös és vajon hol a másik három vagy ezesetben 2 hulla?
Egy ügynök: Találtunk még 3 hullát errefelé! Mindegyiknek vágás van a mellkasán
Apple: Akkor őket is a szívrabló ölhette meg! Hozassák ide a hullákat!
Fél órával később...
Apple: Nos mindhárom nő nemű ők is olyan 20 év körüliek viszont egyikben sincs meg a szív viszont a holttestből is hiányzik egy
Holly: Ez nem jellemző a szívrablóra! De viszont akkor hol van a 4. ember szíve?
Apple: Ezt nem tudom de biztos ezzel akar nekünk valamit üzenni
Holly: Lehetséges de most kérem szállítsák át a hullát a Johnsonba!
Johnson Intézet
Apple: Lizzie! Megjöttek már a hullák?
Lizzie: Igen
Apple: És találtál valamit?
Lizzie: Igen mindegyiket bedrogozták mielőtt lelőtték őket
Apple: Oké köszi
Lita: Szia Apple!
Apple: Lita dejó hogy jössz! Lenne egy feladat számodra!
Lita: Hallgatom főnök!
Apple: Meg kéne nézned hogy sérültek-e a csontok!
Lita: Oké meglesz! ;)
A szívrabló ekkor felhívta Apple-t de a hangja sajnos el volt torzítva a telefonban.
Apple: Igen?
Szívrabló: Apple a barátját elraboltam ha szeretné még élve látni őt tegyen ki 100 millió dollárt a Dona utcai park nyugati részébe a kék fához! Egyébként a negyedik szívet a kis erdő keleti részébe a nagy zöld kő mellé temettem el!
A szívrabló ekkor kinyomta a telefont
Apple ekkor odafutott Hollyhoz.
Apple: Holly! (Kiáltott Apple)
Holly: Mi az? Mi történt?
Apple: Daringot elrabolta a szívrabló és azt mondta hogy hogyha szeretném újra látni egy vagonnyi pénzt kell fizetnem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most mit tegyünk?
Holly: Jaj ne! 
Apple: Ki kell fizetnünk a pénzt!!
Holly: De nem lehet! Az FBI nem ad pénzt ha csak a fogoly nem ad életjelet
Apple: De akkor mi lesz?!
Holly: Nem tudom...
Dexter: Sziasztok! A hullákon találtam fenyőtűket ott ölhették meg a lányokat ahol találtátok őket
Holly: Köszi
Dexter: Apple-nek meg mi a baja?
Holly: A szívrabló elrabolta Daringot a fiúját
Dexter: Ó nagyon sajnálom Apple! 
Apple: Köszi Dexter de már készülődhetünk is a temetésre!
Dexter: Ezt hogy érted?
Apple: Nincs elegendő pénzem kifizetni a váltságdíjat így pedig nincs más választása a szívrablónak minthogy megölje Daringot
Dexter: Értem...
Holly: Na megjöttek az FBI-osok és meghozták a negyedik szivet
Apple: Szóval valójában ott volt ahol a szívrabló mondta?
Holly: Ezek szerint igen
Apple: És nem találtak rajta valami furcsát?
Holly: De igen egy számsort de egyenlőre még senki sem tudta megfejteni hogy mi az
Apple: Hát nem dutál újat mondani!
Holly: Ezt hogy érted?
Apple: Úgy hogy az FBI-osok semmit sem érnek ha valamit ki kéne deríteni!
Holly: Te most az én munkahelyemet szekálod?! És én? Én is egy csomó mindent kiderítettem közös munkánk során!
Apple: Jó bocsi nem úgy értettem csak annyira ideges vagyok amiatt hogy nem tudjuk Daringot megmenteni :(
Holly: Azért megvizsgálhatnád a szivet hátha te tudsz valamit mondani róla
Apple: Oké na akkor menjünk a laborba!
Apple laborjában
Apple: Ez egy telefonszám!
Holly: De ez hogy lehetne az? Nem is olyan számmal kezdődik!
Apple: Igen mert ez egy eldobható telefon száma! 
Holly: Akkor lehetséges hogy a szívrabló száma?
Apple: Igen! Biztos a megerősítést várja hogy kitettük a pénzt és hogy mehet érte!
Holly: Lehetséges!
Apple: De nincs pénzünk akkor mit tehetnénk?
Holly: Nem tudom... Várjunk csak!
Apple: Mi az?!
Holly: Elmondhanád hogy kitetted a pénzt és amikor épp érte megy akkor elkapjuk!
Apple: Ez szuper ötlet!
Apple ekkor felhívta a szíven talált számot ami valóban a sorozatgyilkosé volt. Elmondta neki hogy kitette a pénzt.
Holly: Na minden rendben volt?
Apple: Azt hiszem... Na de most menjünk oda és kapjuk el!
Holly: Oké!
A parkban
Holly: Na ide értünk de a szívrabló még nincs itt... 
Apple: Ez ott egy hulla!!
Holly: Hol?
Apple: A másik oldalon! Oda kell mennem!!
Holly: Oké de gyorsan!
Apple ekkor odament a hullához.
Apple: Ne ne!!!! Ez Daring holtteste! (kiáltotta Apple sírva)
Holly ekkor odament Apple-hez.
Holly: Dehát hogyan??
Apple: A szívrabló megelőzött minket! Biztos látta hogy nincs ott a pénz ezért pedig megölte Daringot!
Holly: Sajnálom Apple! Részvétem!
Apple: Ez az alak megölte a szzerelmemet!!! Meg kell lakolnia ezért!
Holly: Menjünk vissza a Johnsonba...
Johnson Intézet
Apple akkor sírva de bement az intézetbe.
Blondie: Mi történt??
Dexter: Tényleg mi a baj? :O
Apple: Daringot megölte a szívrabló!
Lita: Ez komoly?!
Apple: Igen :(
Dexter: Sajnálom Apple! Részvétem!
Lita: Részvétem
Blondie: Részvétem és sajnálom szivem :(
Apple: Köszi a támogatást :) De sajnos többet már nem láthatom Daringot :( :/
Holly: A szívrablónak pedig megint nyoma veszett :/
Apple: Sajnos... De elkapjuk! Ezt nem teheti meg csak úgy! Bűnhődnie kell!!
Blondie: Megértem hogy bosszút akarsz állni Apple! De kérlek nyugodj le menj haza és pihenj vagy vegyél egy forró fürdőt és majd lenyugszol! :)
Apple: Köszi a tanácsot Blondie! :) Olyan jó barátok vagytok!
Apple ekkor hazament.
Holly: Nagyon sajnálom Apple-t.
Blondie: Igen én is
Holly: Érdekes hogy a szív volt a rejtett lényeg!
Blondie: Ezt hogy érted?
Holly: Úgyhogy csakis amiatt tudtunk kommunikálni a gyilkossal mivel bele volt vésve a telefonszám
Blondie: Ez igaz viszont még mindig nem tudtuk elkapni... :/
Holly: Igen sajnos... Megint meglógott :(

2015. március 22., vasárnap

EAH babák hihetetlenül olcsó áron!!

Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahonnan nagyon olcsó áron be lehet szerezni babákat plusz még két Getting Fairest babákat is árulnak ott!!!
Link: https://jatekmaki.hu/shop_search.php?search=ever+after+high

Vica rajza

Sziasztok!
Betettem a "Ti Küldtétek" menüpontba Vica Maddie kutyájáról készített rajzát! Szerintem szuper lett!
Nézzétek meg ti is! ;)

EAH - Halottkémek Akcióban - 16. Fejezet - Macskák eledele

FBI Iroda
Holly: Szia Apple!
Apple: Szia! Na van új ügy?
Holly: Még szép! :D Találtak egy holttestet a Lorra Pagoban.
Apple: Akkor irány a tetthely!
A tetthelyen
Apple: Honnan jött ez a sok macska?
Holly: Nem tudom de ezek nagyon rákattantak a húsra
Apple: Oké nos kérem vegyék le a macskákat a holttestről!
2 perccel később
Apple: Oké köszönöm nos a medencecsont alapján az áldozat férfi volt úgy 30-35 éves 
Holly: Aham...
Apple: Több lőtt seb is megtalálható mellkasán ettől hallhatott meg viszont ahhoz hogy többet is meg tudjunk állapítani a hullát be kell vinnünk a Johnson Intézetbe!
Holly: Oké hallották! Fogják a hullát és irány a Johnson!
Johnson Intézet
Apple: Szia Blondie! Megjött már a hulla?
Blondie: Szia és igen a popnya rekonstrukciója alapján az áldozat John Walker a híres autóversenyző
Apple: Oké köszi 
Dexter: Sziasztok!
Apple: Szia
Blondie: Szia
Dexter: Az áldozaton még nem voltak bogarak a macskák pedig azért ették ilyen mohón mert a hús még friss ma ölhették meg!
Apple: Na ilyen esetünk sem volt még...
Blondie: Ja
Holly: Apple! Máris vanank gyanusítottaink!
Apple: Oké megyek!
Holly és Apple ekkor sok embert kihallgattak de utoljára maradt az autóversenyző ellensége Jack Horw
Holly: Ön ugye nem valami jó kapcsolatban állt Johnnal nemde?
Jack: Hát enm csipáztuk egymást az biztos!
Holly: Johnt megölték! Hol volt maga ma hajnal tájt?
Jack: Otthon TV-ztem
Apple: Tudja ezt valaki igazolni?
Jack: Nem! De nem én öltem meg azt a barmot!
Apple: Hó hó hó maga az egyetlen aki eddig rosszat mondott Johnról!
Jack: Miért mit vártak? Nem hiába vagyok az ellensége
Holly: És az igaz hogy őt jelölték az év autóversenyzőjének?
Jack: Igen
Holly: John után maga a legjobb versenyző tehát ha valami folytán John nem tud megjelenni a rendezvényen akkor mivel maga a második legjobb maga kapja meg a díjat ugye?
Jack: Igen
Apple: Akkor máris van indíték...
Jack: Nem én öltem meg... Amúgy meg addig amíg nincs bizonyítékuk ne gyanusítsanak engem!
Holly: Elég pusztán csak magára nézni sugárzik önről a hatalomvágy!
Jack: Najó elég! Ha nincs más mondanivalójuk én elmegyek!
Apple: Hűha valaki nagyon felkapta a vizet!
Dexter ekkor felhívta Apple-t.
Apple: Igen?
Dexter: Szia a hulla hátán több fa szálka is volt ez arra utal hogy amikor a földre borult több is a hátába fúródott!
Apple: Oké köszi
Apple: Nos szét kell néznünk a lakásában!
Jack: Hogy mi? Hozzanak bírói végzést!
Egy fél órával később
Holly: Meghoztam! Menjünk Jack lakásához!
Apple: Oké
A lakásban
Holly: Na?
Apple: Egyenlőre tiszta minden megyek a nappaliba!
Holly: Oké
Jack: Úgy sem találnak semmit!
Apple: Na persze! A nappaliban több helyen is kiállnak a fa szálkák
Jack: És ez mit bizonyít?
Apple: Az áldozat hátában ilyen fa szálkákat találtunk ó és itt vér is van! Egyre jobb! Megyek és kiderítem hogy valóban Johné-e a vér
Jack: Mi? Dehát eltakarítottam!
Apple: Szóval ön volt? Hát tudja az UV fényes kézilámpa nem hazudik! :D
Johnson Intézet
Apple: Lita! Ki tudnád deríteni hogy kié a padlón talált vér? 
Lita: Persze! 
Apple: Oké köszi
1 órával később
Lita: A minták egyeznek! John vére volt a padlón
Apple: Oké köszi
Holly: Akkor menjünk a kihallgatóba!
A kihallgatóban
Holly: Mindent tudunk! 
Jack: A francba
Holly: És mivel már az indítékát is tudjuk ezennel letartóztatom John Walker megölésének ügyében!
Holly ekkor átadta a gyilkost a rendőröknek azok pedig bevitték Jack-et a börtönbe.
Apple: Ez jó kis ügy volt...
Holly: Ja
Apple: Na és a macskáknak mi lett a sorsuk? :D
Holly: Őket elengedték! ;) Megyünk koktélozni?
Apple: Most nem lehet haza kell mennem Daringhoz mert vacsorázni megyünk de azért köszi a meghívást! :)
Holly: Nincs mit! Akkor majd holnap?
Apple: Oké! :D

2015. március 21., szombat

Új kép Duchessről!

Sziasztok!
A napokban került fel a netre egy szuper kis kép Duchessről!!
Olyan jó nem? :)

Közvélemény kutatás eredmények!!

Sziasztok!
Igaz még nem ért véget a hónap de mivel már így is nagyon sokan szavaztatok gondoltam hogy mostantól majd nem sokáig fognak tartani a szavazások úgyhogy most leírom az eredményeket.

Te láttad már a "Zűrös Tavasz" című filmet?

Összes szavazat: 19
Ebben a kérdőívben a "nem megvárom amíg kijön magyarul" válasz nyert 18 szavazattal.

Te mit gondolsz a Disney Descendants babákról?

Összes szavazat: 23
Itt az "EAH koppintások" válasz nyert 19 szavazattal.

Neked melyik szereplő tetszik legjobban az "Erdei Ünnepség" szériából?

Összes szavazat: 33
Itt az "Ashlynn Ella" válasz nyert 16 szavazattal.

Neked melyik szereplő szülei jönnek be legjobban?

Összes szavazat: 31
Itt pedig a "Cerise Hood" válasz nyert 15 szavazattal.